Zo doen we het

Alles wat we bij Kernlab doen gaat over hoe je je verbindt. Met je werk, met je teamleden, met de organisatie en dus ook met de training of coaching die je volgt. We starten met de vraag ‘Wat is voor jou op dit moment van belang?’. Zo gaan we direct in op wat relevant is. Alles wat ter tafel komt kan mooie input zijn voor de training. 
Wij dagen onszelf en de deelnemers graag uit om te onderzoeken. De vragen waarop we het antwoord nog niet kennen, bieden vaak de meest interessante ontdekkingen. 

Concreet zijn na zoeken vinden wij belangrijk. Laten we zoeken naar woorden die geen rookgordijn optrekken maar helderheid bieden. Met helderheid komen onduidelijkheden aan het licht, worden sluimerende onenigheden bespreekbaar en worden verschillen slim ingezet. 

Plezier brengt je in contact met je vermogens. Daar komen we keer op keer achter. Daarom omwikkelen we trainingen die verrassen en ook gewoon leuk zijn. Fijn werken maakt hard werken mogelijk en plezier geeft ruimte voor inspiratie en nieuwe inzichten. 


Onze drie pijlers bij Kernlab - Team - Coaching zijn:
1. ik en mijn werk 
2. ik en mijn team 
3. ik en mijn organisatie

 

Voor training geldt voor ons: 
‘Door motivatie wordt handelen vanzelfsprekend’ 
Dat maakt dat we vaardigheden altijd koppelen aan de motivatie om die vaardigheden te benutten en in te zetten. 

 

Wat u kunt verwachten:
-Persoonlijk contact met de trainers
-Een levendige training waarin u niet passief kunt consumeren
-Plezier, ontspanning
-U wordt serieus genomen en uitgedaagd al uw kritische gedachten te delen


Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!